Termeni si Conditii

1. Termeni si conditii

 

Compania care administreaza site-ul www.Tehnocolor.ro, numit in continuare "Tehnocolor Online" sau "Tehnocolor Comenzi" este SC Tehnocolor Band SRL, cu sediul in Craiova, jud. Dolj, Str. Parcului, nr. 7A, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/1819/1993 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO4334887.

Tehnocolor Online este platforma nationala de comenzi din mediul online pentru produsele comercializate de companie. Prin plasarea unei comenzi pe Tehnocolor Comenzi, dumneavoastra veti fi de acord cu termenii si conditiile ce sunt mentionate mai jos. 

 

2. Plasarea comenzii

 

De fiecare data cand gasiti un produs ce va intereseaza, introduceti cantitatea utilizand tastatura si apasati pe butonul Adauga in Cos. Aveti posibilitatea de a folosi optiunea de cautare, precum si navigarea prin intermediul meniului principal, in care produsele sunt clasate pe categorii pentru a va usura navigarea pe site. Cand ati completat cosul de cumparaturi cu produsele dorite, apasati pe butonul Finalizeaza Comanda din pagina Cos de Cumparaturi. Apoi, veti completa pasii pana la finalizarea comenzii. 

 

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi fara finalizarea comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea comenzii si implicit nici rezervarea produsului.

Dupa finalizarea comenzii, detaliile se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare, cat si in sectiunea Istoric Comenzi din pagina Contul Meu.

 

3. Inregistrarea, utilizarea si securitatea datelor

 

Pentru a vizualiza informatiile de pe website-ul www.Tehnocolor.ro nu este necesara oferirea de date personale. Pentru plasarea unei comenzi online, abonare la newsletter sau contactare, furnizarea datelor personale va fi necesara.

 

Tehnocolor Comenzi va utiliza datele personale puse la dispozitie pentru a onora comenzile online, comunica informatii despre produsele comandate, servicii si oferte speciale.

Pentru a impiedica utilizarea fara drept a datelor personale, Tehnocolor Comenzi utilizeaza proceduri de securitate a datelor astfel incat acestea sa fie folosite doar pentru scopurile mentionate mai sus.

 

4. Pretul si informatii despre produse

 

Pretul fiecarui produs este afisat vizibil, clar, alaturi de informatii cu privire la caracteristicile acelui produs. Preturile sunt afisate in RON si contin TVA. In anumite perioade ale anului, unele produse vor fi in diferite promotii. Acestea vor fi afisate pe site alaturi de detalii si conditiile campaniei. Tehnocolor Comenzi va face cunoscute aceste campanii utilizatorilor prin mijloacele posibile de pe site.

 

5. Modalitati de plata

 

- plata in numerar la livrarea produselor (ramburs)

- plata prin transfer bancar in urma contactarii noastre in prealabil

 

6. Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se poate face prin:

-DPD Curier

 

Aveti posibilitatea de a selecta aceasta metoda de livrare din pagina Cosul de Cumparaturi sau atunci cand veti finaliza comanda.

 

Costul transportului este urmatorul:

- DPD Curier, 19.99 RON indiferent de localitate

 

Costul transportului prin DPD este fix. Pentru localitatile care nu se afla in proximitatea depozitelor DPD din marile orase, NU se achita tarif pentru kilometri suplimentari, pretul ramanand asadar fix.

 

Comenzile cu ridicare din Pielesti, Dolj:

Pentru a ridica personal comenzile plasate pe site, va invitam la sediul Tehnocolor Band SRL din Pielesti, Calea Bucuresti, nr. 140, de luni pana vineri, in intervalul orar 8-16.

 

7. Procesarea comenzilor

 

Dupa ce comanda este finalizata, un mesaj de confirmare va aparea pe ecran.

La scurt timp, veti primi un email de confirmare alaturi de detaliile comenzii pe adresa de email furnizata de catre dumneavoastra.

Puteti oricand sa reveniti pe pagina de Istoric Comenzi de pe site pentru a vedea detaliile si statusul comenzilor.

 

Cu toate ca majoritatea produselor sunt, fie tot timpul in stoc, fie actualizate corespunzator, in mod exceptional ele pot lipsi in momentul plasarii comenzii.

 

Daca unul dintre produsele comandate se afla in aceasta situatie, noi va vom contacta telefonic sau prin email pentru a va semnala produsul respectiv si eventual, a va recomanda un produs asemanator.

 

8. Returnarea produselor

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, este posibila renuntarea la cumparare in cazul in care produsele pe care consumatorul le primeste au probleme ce obstructioneaza folosirea lor. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati sau invocarea motivelor, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. 

 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator (in amabalajul original, fara modificari fizice, lovituri sau zgarieturi, etc.). Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre consumator, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii denuntarii semnate in original, impreuna cu produsele refuzate. Intr-un astfel de caz, acestea vor trebui trimise la adresa Str. Parcului, nr. 7A, Craiova, jud. Dolj.

 

9. Excluderea garantiei

 

Vizitatorul este de acord sa foloseasca site-ul pe propria raspundere. Orice produs de pe site, informatie sau continut este furnizat fara vreo garantie de vreun fel. Nicio declarativa orala, vreo corespondenta scrisa, ori informatie furnizata prin intermediul website-ului nu creaza o garantie de vreun fel, iar vizitatorul nu trebuie sa se bazeze pe o astfel de declarativa. Transmisiile electronice sunt medii publice si folosirea acestora este publica, deci nu privata. Informatiile legate de astfel de medii sunt, asadar, publice.

 

Este posibil ca site-ul sa contina informatii incorecte sau inacurate, fie create de erori umane, ori de echipamentele sau programele asociate acestora. Orice eroare de natura fotografica, tehnica, legata de preturi, sau tipografica poate sa fie modificata in orice moment de Tehnocolor Online pentru a imbunatati site-ul. Ne rezervam dreptul de a anula sau modifica o comanda in cazul in care se doveste ca aceasta sa contina produse cu una dintre erorile mentionate mai sus.

 

Cu toate ca site-ul si materialele de pe acesta sunt furnizate in scopuri de informare din surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar Tehnocolor Online a efectuat demersuri rezonabile pentru a se asigura de corectitudinea acestora, nu ne angajam sa garantam aceasta corectitudine.

 

10. Copyright si utilizarea informatiei

 

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Marcile de inregistrare, denumirile comericale, reprezentarile grafice, pozele si descrierile produselor prezentate, materialele video si cataloagele sunt proprietatea Tehnocolor sau a partenerilor Tehnocolor si protejate ca atare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului fara acordul societatii noastre, in scris. Este permisa reproducerea partiala a continutului de pe site doar cu mentionarea sursei printr-un link catre original.

 

11. Folosirea site-ului si acordul vizitatorului

 

Rugam fiecare vizitator sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a obtine orice informatii despre produsele sau serviciile de pe site. Accesand www.Tehnocolor.ro/, vizitatorul se angajeaza sa accepte fara limitare toate aceste termene si conditii.