Informatii despre procesul de livrare

Livrarea produselor se poate face prin:

-DPD Curier

-SameDay Curier

 

Aveti posibilitatea de a selecta aceasta metoda de livrare din pagina Cosul de Cumparaturi sau atunci cand veti finaliza comanda.

 

Costul transportului este urmatorul:

- DPD/SameDay Curier, 19.99 RON indiferent de localitate

 

Costul transportului prin DPD/SameDay este fix. Pentru localitatile care nu se afla in proximitatea depozitelor DPD/SameDay din marile orase, NU se achita tarif pentru kilometri suplimentari, pretul ramanand asadar fix.

  

Comenzile cu ridicare din Craiova

Pentru a ridica personal comenzile plasate pe site, va invitam la sediul Tehnocolor Band SRL din Pielesti, Calea Bucuresti, Nr. 140, de luni pana vineri, in intervalul orar 8-16.

 

Toate livrarile se vor face prin intermediul unuia dintre curieratele de mai sus dupa o comanda prealabila online si dupa confirmarea comenzii de catre client prin telefon sau email. Apelul de confirmare al comenzii va avea loc fie in ziua in care ati plasat comanda, fie in ziua urmatoare in functie de orarul zilelor respective. Daca dumneavoastra nu sunteti disponibil in momentul apelului, va vom contacta prin email pentru confirmare.

 

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui process verbal de constatare a daunelor daca unul dintre coletele tale prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie trebuie facuta in acel moment, iar reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 

Livrarea se face la adresa aleasa de dumneavoastra si mentionata in pagina de Finalizare a Comenzii.

 

Pentru livrari in afara Romaniei, costul de transport mentionat mai sus nu este valabil. In functie de adresa dumneavoastra, costul transportului va fi comunicat prin telefon de unul dintre reprezentantii nostri dupa finalizarea comenzii.