Despre Noi

www.Tehnocolor.ro este magazinul online al companiei Tehnocolor Band, importator si distribuitor al produselor de casa si curatenie, detergenti, cosmetice si papetarie, cu experienta de peste 2 decenii in acest domeniu. Magazinul este destinat nevoilor familiei, a bucatariei, gospodariei, casei si frumusetii dumneavoastra.

 

Tehnocolor a fost infiintata de peste 25 de ani si este o companie romaneasca de distributie, import si comert de produse non-food. Venim in ajutorul partenerilor nostri cu servicii de distributie profesionale B2B. De-a lungul timpului am reusit sa multumim mii de business-uri cu o varietate de produse din categorii precum:

 

- Intretinerea casei

- Ingrijire personala

- Detergenti

- Produse fabricate din hartie

- Produse cosmetice si parfumerie

- Igiena dentara

 

Astazi, Tehnocolor lucreaza zilnic cu partenerii si vine in sprijinul acestora pentru a le oferi cea mai buna solutie pentru business-ul lor. Mai multe informatii despre firma Tehnocolor pot fi gasite pe site-ul nostru corporate, www.Tehnocolor.ro, incluzand detalii despre cariere, vanzari corporate, comunitate, reviste si cataloage ale firmei noastre.

 

Tehnocolor Comenzi va ofera oportunitatea de a va informa, a descoperi multe produse pe care le puteti achizitiona online, precum si a oferi mai mult din ce doriti – o selectie buna de produse non-food, preturi mici, o experienta placuta de cumparare, independenta, o platform sigura cu criptare SSL pentru siguranta navigarii tale si imagini cu produse exact asa cum le vei primi, totul 100% autentic. Transportul in toata tara se realizeaza facil prin intermediul livrarii la dumneavoastra acasa.

 

Date de contact

SC Tehnocolor Band SRL

CUI: RO 4334887

Adresa Sediu: Strada Parcului nr 7A

Craiova, Dolj

Telefon: (0351).807.072

Email: online@tehnocolor.ro

(sau folositi Formularul de Contact)

Web: www.Tehnocolor.ro

Compari.ro - ghid autentic de shopping